O Nama

Firma „SAVHEM” je nastala 2014. godine iz želje i potrebe da se uredi tržište hemikalija i da se sa hemikalijama upravlja na najbolji mogući način, baš kao što je i propisano zakonom.>

Osnovna delatnost firme jeste pružanje stručnih konsultantskih usluga iz oblasti upravljanja hemikalijama i biocidnim proizvodima u vidu usluga Savetnika za hemikalije. Kako bismo našim klijentima olakšali poslovanje i ispunjenje obaveza propisanih zakonima iz drugih oblasti, proširili smo delatnost i na poslove koji se tiču otpada i posebnih tokova otpada, kao i bezbednog transporta opasne robe.

Jelena Hodak jedan je od osnivača Klastera opasne robe Srbije (KORS), koji je osnovan radi poboljšanja transporta opasne robe što je ujedno i vizija našeg poslovanja. „SAVHEM“ je relativno mlada firma koja može da se pohvali saradnjom sa velikim brojem privrednih subjekata u Srbiji i stalnom težnjom da unapređuje i širi svoju delatnost. Naši konsultanti su obrazovani, odgovorni i iskusni i poseduju značajno radno iskustvo iz ponuđenih konsultantskih oblasti, sa stalnom težnjom za usavršavanjem, a kao zajednički cilj imaju pružanje kvalitetne usluge radi bezbednosti i očuvanja zdravlja ljudi i životne sredine.